Jouw website laten maken

Je hebt uren, dagen of weken werk zitten in je huidige website. Zelfgemaakt, precies zoals jij bedacht had. Tenminste, dat was het plan. In de praktijk blijkt het toch best ingewikkeld en kun je niet alle functionaliteiten toevoegen die je eigenlijk voor ogen had. Tijd om deze klus uit handen te geven. Want binnen korte tijd bouwen wij de website van je dromen. En zorgen we er meteen voor dat je goed vindbaar wordt op het wereldwijde web. En intussen kun jij je kostbare tijd weer besteden aan de dingen waar jíj goed in bent.

is altijd responsive. Ze bewegen dus mee met pc, tablet of smartphone.
is maatwerk en daardoor altijd uniek, of:
is binnen 24 uur online, doordat je kiest voor een template.
is gebruiksvriendelijk en eenvoudig uit te breiden met CMS.
wordt bij oplevering aangemeld bij zoekmachines.
wordt dagelijks door ons geback-upt.
Online zichtbaar met een website, webshop of App
Jouw website

Bewerk je eigen website in:


Een website in
Expression Web
Expression Web klinkt heel wat minder bekend, maar is voor ons als webdevelopers een zeer gewaardeerd systeem. Door de geavanceerde grafische interface is vrijwel alles wat je bedenkt, mogelijk om te maken. Je creativiteit wordt op geen enkele manier beperkt, zoals dat bij WordPress soms wel het geval is.
Een website in Expression Web is altijd compleet op maat gemaakt, met een uniek design. Vaak zijn deze websites goedkoper dan een  WordPress website. Met CMS kun je zelf webpagina's maken en beheren. Dit beheren gaat eenvoudiger dan bij WordPress website.

Een website in WordPress
WordPress is de meest bekende software om websites mee te bouwen. Veel mensen hebben al eens een poging gewaagd om hiermee aan de slag te gaan. Maar ook professionals werken er graag mee. Juist om de reden dat de website makkelijk overdraagbaar is naar de uiteindelijke gebruiker. Het content managementsysteem maakt het om teksten te wijzigen of toe te voegen.
Voor WordPress zijn vele templates beschikbaar. Voordeel daarvan is dat een website heel snel klaar kan zijn. Maar dat is meteen ook een nadeel: echt uniek is je website dan niet…
Jouw website laten maken?
Expression web
WordPress
Je eigen App

Heb je wel eens nagedacht over een eigen app? Te downloaden voor androïd of iOS? Een reserveringssysteem, een centrale database, een dashboard of een voorraadbeheersysteem. Het zijn allemaal mogelijkheden die wellicht naadloos aansluiten bij jouw bedrijf. Het maakt processen binnen je bedrijf eenvoudiger en het vergroot de service naar je klanten.
Wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden?
Met CMS kun je zelf je app's beheren.
Wij bouwen Apps.
Je eigen professionele webwinkel
Jou webwinkel maken we in:
Als je een product of dienst verkoopt, kun je bijna niet zonder webshop. Het is een laagdrempelige manier om je klanten een daadwerkelijke koop te laten doen. Met een paar simpele klikken is het winkelmandje gevuld en afgerekend. Wij bouwen jouw webshop in WooCommerce. Dit is een uitbreiding binnen WordPress en daardoor naadloos te combineren met een website in dit systeem. Jouw logo en huisstijl voeren wij door in je webwinkel. WooCommerce is enorm gebruiksvriendelijk en daardoor gemakkelijk zelf te beheren. Wil jij ook met moeiteloos verkopen via een webwinkel? Wij gaan graag voor je aan de slag.
Voorbeeld
Meest gekozen webwinkel
Single Page Webwinkel
Uniek concept voor Expression web: een eenvoudige webwinkel.
Direct je klanten laten afreken met iDeal.
Zelf eenvoudig en snel producten wijzigen en/of toevoegen.
Je werkt met een "What you see is what you get" webeditor.
Deze webwinkel is geschikt voor ongeveer 50 producten. Je kunt direct aan de slag.
Binnen enkele dagen, ben je online met jouw webshop.
Geschikt voor tablets en mobiele telefoons
Alles geïntegreerd in 1 pagina (Single Page Webwinkel)
De goedkoopste webwinkel
vanaf €450,-
Expressionweb professionele webwinkel
Voor Jouw
veeleisende klanten
Alles geheel volgens jou wensen en totale controle.
Het maken van een Expressionweb professionele webwinkel is er voor die bedrijven die de hoogste eisen stellen aan hun webwinkel.

Tijdens het bouwen van uw webwinkel houden wij niet alleen rekening met de actuele standaarden en technieken. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat het systeem gebruiksvriendelijk is. U dient immers zelf, of uw medewerkers, met het platform te kunnen werken. Het ontwikkelen van zowel front- als backoffice maatwerk applicaties gaat geheel in CMS en met gebruik van de nieuwste technieken, zodat uw online communicatie er goed verzorgd uitziet, effectief inzetbaar is en de applicatie een maximale levensduur heeft. Kortom, u kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van applicatie- en web development.
Tools voor jouw website
Download je bestanden.
Up- en Downloadload zelf je bestanden en deel deze met je gasten
Een compleet kantoor onder één knop.
Beheer jouw website in ROYALnextcloud.
Krijg meer inzicht in jouw webpagina's. De tool die je nodig hebt om jouw klanten te analyseren.
Is er geen extra optie voor je website en/of webwinkel?  Dan maken we er gewoon één.
Jouw developers
Wij zijn de bouwers van je website, webswinkel of jouw app voor je mobile apparaat. Wij nemen graag de ‘last’ van het internet van je over. We durven "Out of the Box" te denken en daarom ontstaan er vaak ideeën dat je website net even iets anders er gaat uitzien dan al die websites.

Word online zichtbaar met een website, webshop of app op maat. Van uniek design tot templates binnen 24 uur online.
Vincent de Bruijn    |     Niels Veening    |    Boran Dimitrov    |    Jasper Paladijn
Mail
Bel
Adres
Lankforst 2709
6538HA Nijmegen
Contact
Mail: webmail
Telefoon: 024-3225544

Social
TaalTut - Instagram
TaalTut - Facebook
ROYALpro - Instagram
ROYALpro - Facebook

contact       prijzen