Webdesign
Het oog wil ook wat. Sterker nog: als de eerste indruk van jouw website niet prettig en logisch is, klikt de bezoeker binnen twee seconden weg. Een goede reden om hier veel aandacht aan te besteden.
Grafisch vormgever
Bezig met webpagina...
Sanne | Grafisch vormgever
Onze rots in de branding als het gaat om design. Van logo en huisstijl tot website en meer. Sanne maakt het allemaal. Voordat ze aan het werk gaat, vindt er een uitgebreide intake plaats. Zo leert ze jou en je bedrijf goed kennen en bepalen jullie samen wat de website uit gaat stralen. Deze verbinding is essentieel, om tot een goed ontwerp te komen. Vervolgens gaat Sanne aan de slag. En het resultaat is altijd een professionele website.
Fotografie
Altijd kijkend en denkend in kaders. Marco vangt de wereld in beelden. Tijdens een business shoot zet hij jou (en je team) in de spotlight. Vooraf verdiept Marco zich in jouw bedrijf en daarna gaan jullie samen in overleg. Jij geeft je wensen aan en Marco komt met aanvullende suggesties en ideeën. Na de shoot heb jij een complete beeldbank met profielfoto’s, portretten en sfeerfoto’s van je bedrijf. Perfect voor je website en je social media!
Fotografie op locatie

High-end foto studio

Fotobewerking
Marco | Fotograaf & Videograaf
Video laten maken
Voice-overs. Voor het inspreken van bedrijfsvideo's en jingles

High-end video studio

Greenscreen opnames

Video bewerking

Filmen op locatie

Het inbouwen van YouTube op je website

Drone video opnames

Video verkoopt. Mensen houden van bewegend beeld. Het lokt, houdt de aandacht vast en zorgt voor conversie. Daarom is het zeker het overwegen waard om content in de vorm van video op je website te plaatsen. Denk aan een voorstelvideo, een rondleiding, een how-to of een videoverslag van een evenement. Daarnaast doen vlogs het tegenwoordig ook erg goed. Bedenk maar eens welke vorm van zichtbaarheid past bij jouw bedrijf.
H520E hexacopter met multispectrale camera Combo
De keuze is aan jou.
Heb je zelf ideeën over de vormgeving van je website, of ga je met Sanne in zee? Lever je zelf foto- en/of videomateriaal aan of laat je Marco zijn ding doen?

Wat jouw keuze ook is: het is jóuw keuze. En die is altijd goed. Kies zelf welke elementen je afneemt bij het bouwen van jouw website.
Mail
Bel
Adres
Lankforst 2709
6538HA Nijmegen
Contact
Mail: webmail
Telefoon: 024-3225544

Social
TaalTut - Instagram
TaalTut - Facebook
ROYALpro - Instagram
ROYALpro - Facebook

contact       prijzen